Όσα είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το “Σασμό”, το θάνατος της μητέρας της, τη δυσλεξία και το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας

Όσα είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το “Σασμό”, το θάνατος της μητέρας της, τη δυσλεξία και το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας

Καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος”, βρέθηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της στον “Σασμό”, στα παιδικά της χρόνια και στην προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για τα γυρίσματα της σειράς που πραγματοποιούνται στο πατρικό της σπίτι, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε: «Περνούσα πολλές ώρες στο παιδικό δωμάτιο να κάνω γυρίσματα αλλά μου ήταν πολύ οικείο. Δεν έβρισκαν σπίτι για την “Αργυρώ” οπότε το πρότεινα εγώ. Ήταν καρμικό γιατί βρέθηκα στο Μεταξουργείο με μια συνάδελφο και της είπα να κοιτάξουν το σπίτι μου και πήγαν στον πατέρα μου και το έκλεισαν. Είχαν δει τόσα σπίτια και δεν τους άρεσε κανένα».

«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω», είπε η ηθοποιός η οποία εδώ και χρόνια είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα.

«Είχα δυσλεξία στο σχολείο και θυμάμαι πήγαινα κάθε Τετάρτη σε ένα ειδικό κέντρο και βοηθήθηκα, δεν μπορείς όμως και να το ξεπεράσεις τελείως. Έδινα προφορικά εξετάσεις. Δεν είχα πρόβλημα με τους συμμαθητές μου, με αντιμετώπισαν τέλεια. Ακόμη και τώρα γράφω ένα μήνυμα και λείπουν προτάσεις, εγώ νομίζω ότι έγραψα, αλλά δεν τις έχω γράψει, έτσι το καταλάβαμε κιόλας ότι έχω δυσλεξία», αποκάλυψε η Χριστίνα.

Όσο για την απώλεια της μητέρας της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε: «Έχασα σε πολύ τρυφερή ηλικία την μητέρα μου. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ πράγματα από τους γονείς μου, ειδικά από τη μαμά μου που ήμουν πιο κοντά».