Όσα είπε η Χαρά Βέρρα για τις φήμες χωρισμού και το περιστατικό που την έστειλε στο νοσοκομείο

Όσα είπε η Χαρά Βέρρα για τις φήμες χωρισμού και το περιστατικό που την έστειλε στο νοσοκομείο

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Χαρά Βέρα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει από τον σύντροφό της, αλλά και στην εγγονή της.

«Είμαι μία χαρά με τον άνδρα μου και όχι δεν παντρεύτηκα. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ και δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ενδιαφέρει εμένα, είμαι καλά» είπε η Χαρά Βέρρα για τις φήμες χωρισμού με τον σύντροφό της.

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πιο περίεργο περιστατικό που της έχει συμβεί πάνω στην πίστα, λέγοντας: «Δούλευα σε μαγαζί στην Αθήνα, μου παρήγγειλε ένας πελάτης το “Θα κάνω ζημιές” και εκείνη τη στιγμή που ξεκινώ το τραγούδι, πιάνει το τραπέζι, το γυρίζει τούμπα στην πίστα και μου το φέρνει στο κεφάλι. Με πήγαν στο νοσοκομείο, μου έκαναν ράμματα, ξαναγύρισα στο μαγαζί για να ηρεμήσω και μετά με πήγαν σπίτι».

Η Χαρά Βέρρα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην εγγονή της που είναι η μεγάλη ης αδυναμία: «Η Χαρούλα μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, αλλά όλα καλά. Έτσι γεννήθηκε, για εμένα δεν είναι πρόβλημα η Χαρούλα μου. Έχουμε έναν άγγελο στο σπίτι. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει και να πει μαμά πεινάω, θέλω νερό. Δεν μιλά καθόλου, δεν κάθεται και δεν περπατά, αλλά πορευόμαστε με αυτό».