Όσα είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για τη σχέση της με τους πρώην συμπαίκτες της στο “Big Brother” και τα νέα “καρφιά” στη Σοφία Δανέζη

Όσα είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για τη σχέση της με τους πρώην συμπαίκτες της στο “Big Brother” και τα νέα “καρφιά” στη Σοφία Δανέζη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η νικήτρια του περσινού Big Brother μεταξύ άλλων σχολίασε τον φετινό κύκλο του reality, αλλά αναφέρθηκε και στους πρώην συμπαίκτες της με τους οποίους δεν έχει επαφές.

«Συνήθως ακούω για Σχολή Ψυχαράκη. Ενδεχομένως κάποιοι παίκτες στο νέο κύκλο να θέλουν να την ακολουθήσουνε. Ίσως οι νέοι παίκτες να έχουν ταυτιστεί μαζί μου, λόγω του ότι μπορεί να πρεσβεύουν τις ίδιες αρχές με μένα. Επομένως μπορεί να έχουν τις ανάλογες αντιδράσεις που είχα και εγώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι με αντιγράφουν. Ίσως να με έχουν και ως πρότυπο», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Όσον αφορά τις σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες της η Άννα Μαρία σημείωσε:

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι, ένιωσα ότι ακριβώς είχα ζήσει μέσα στο σπίτι, την αντιπάθεια των παιδιών προς το πρόσωπό μου. Δεν με προσέγγισε και κάποιος πέρα από τον Χρήστο, τον Παναγιώτη και την Ράνια και τον Νικόλα. Κανένα άλλο παιδί δεν με προσέγγισε και ούτε άκουσα από τα χείλη τους συγχαρητήρια. Τίποτα».

Όταν ρωτήθηκε για τη Σοφία Δανέζη και τις πρόσφατες δηλώσεις της η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ανέφερε: «Έχει τελειώσει το Big Brother και αναρωτιέμαι… Μερικά άτομα θέλουν να βρεθούν στην επικαιρότητα και επειδή δεν έχουν τη δύναμη να το καταφέρουν, χρησιμοποιούν τη δύναμη του ονόματός μου. Αυτό το παιχνιδάκι πια πρέπει να σταματήσει. Έλεος. Αρκετά»