Όσα αποκάλυψε ο Σάκης Κατσούλης για τις αμοιβές των παικτών του Survivor

Όσα αποκάλυψε ο Σάκης Κατσούλης για τις αμοιβές των παικτών του Survivor

Στην εκπομπή “Happy Day”, μίλησαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων σχολίασε τον φετινό κύκλο του Survivor και τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μάθει αν ισχύει όσα ακούγονται για τις αμοιβές των Μαχητών και των Διασήμων.

Ενώ ο Σάκης επιβεβαίωσε όσα είπε η παρουσιάστρια για το πλαφόν των 1.000 ευρώ την εβδομάδα στους Μαχητές και των 6.000 – 7.000 ευρώ την εβδομάδα για τους Διάσημους.

«Ισχύει. Η αλήθεια είναι πως τα συμβόλαια των επωνύμων δεν τα γνωρίζαμε, ούτε ο Τριαντάφυλλος ήξερε τα συμβόλαια άλλων. Ο καθένας ξέρει το δικό του συμβόλαιο, ο καθένας υπογράφει μόνος του. 

Θα σας πω τι ακριβώς γίνεται, επειδή συνέβη και στο παιχνίδι του δικό μας και είμαι πολύ αντίθετος σε αυτό. Δεν μπορεί εγώ με τη Μαριαλένα, που πριν το παιχνίδι μας ήξεραν οι δικοί μας άνθρωποι, να παίρνουμε τα ίδια χρήματα με εσάς που είστε στην τηλεόραση καθημερινά και έχετε το κοινό σας.

Είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει αυτή η διαφορά στα συμβόλαια. Όταν πήρε παράταση το παιχνίδι, δεν έγινε αναπροσαρμογή στις αμοιβές, ούτε καν συζητήθηκε», είπε ο Σάκης Κατσούλης.