«Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε πολύ ξαφνικά, δεν ήμουν δίπλα της, το έμαθα τηλεφωνικά»

«Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε πολύ ξαφνικά, δεν ήμουν δίπλα της, το έμαθα τηλεφωνικά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», παραχώρησε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις επιλογές της καριέρας της, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση της με τη Τζένη Μπαλατσινού.

«Η παρουσίαση με ενδιαφέρει, απλά πρέπει να είναι ένα πρότζεκτ που να με κάνει να αισθάνομαι άνετα. Με έχουν φωνάξει σε ομάδες εκπομπών, είτε πρωινών είτε μεσημεριανών για να είμαι στο πάνελ. Διαφωνώ με τη λογική του σχολιασμού», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη και συνέχισε για τη σχέση με την Τζένη Μπαλατσινού και τη γέννα της:

«Έγινε πολύ απότομα όλο αυτό, είχαμε μιλήσει δύο-τρεις ημέρες πριν και περιμέναμε ότι θα γεννούσε αρχές του μήνα. Οπότε δεν ήμουν δίπλα της, έγινε ξαφνικά. Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν γέννησε και εγώ τους είπα “μη λέτε βλακείες παιδιά, γεννάει σε μία εβδομάδα”.

Οπότε ήταν πολύ απότομο όλο αυτό, μετά επικοινωνήσαμε. Όταν ένας δικός σου άνθρωπος φτάνει τόσο κοντά σε κάτι τόσο δυσάρεστο, ότι φτάνει στην άλλη όχθη, είναι τρομερά στενάχωρο. Κατ’ αρχάς αισθάνθηκα ανακουφισμένη, γιατί όταν το έμαθα, είχε τελειώσει πια η ιστορία, οπότε είχε διαφύγει ήδη τον κίνδυνο.

Το είχαν προφυλάξει πολύ καλά τα παιδιά. Είναι πολύ στενάχωρο, η Τζένη όμως είναι μαχήτρια και τώρα είναι πάρα πολύ καλά. Έχω δει την Τζένη, αλλά όχι το μωρό γιατί προσέχουμε με τους κορονοϊούς. Είναι ένα κουκλάκι».