Όσα αποκάλυψε ο Ευτύχης Μπλέτσας για την γνωριμία του με την Ηλέκτρα Αστέρη και την πρόταση γάμου στις Άλπεις

Όσα αποκάλυψε ο Ευτύχης Μπλέτσας για την γνωριμία του με την Ηλέκτρα Αστέρη και την πρόταση γάμου στις Άλπεις

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Ευτύχης Μπλέτσας.

O παρουσιαστής που έχει καταφέρει με την εκπομπή του «Happy Traveller» να ταξιδέψει σε περίπου 98 χώρες, μεταξύ άλλων μίλησε για τα ταξίδια του, τη γυναίκα του, Ηλέκτρα, που είναι συνοδοιπόρος του στη ζωή και στη δουλειά, αλλά και για τις κόρες τους που τους συντροφεύουν σε όλο τον κόσμο.

«Έχω πάει σε 98 χώρες, αν μπω σε αυτή την λεπτομέρεια μπορεί και να δυσκολευτώ. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τα ταξίδια μετά την “Κουζίνα της μαμάς” ήταν τότε που γνώρισα την Ηλέκτρα. Την γνώρισα διαδικτυακά στην αρχή και μετά συναντηθήκαμε. Αρχίσαμε να μιλάμε αρχικά, τότε ήταν ιδιωτική υπάλληλος και της έκανα πρόταση να βγούμε μαζί κάπου στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε μαζί 10 χρόνια, από το 2012. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στην Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την αρχή είναι αυτό που νιώθεις μια άνεση με τον άλλον λες και τον ξέρεις.

Όταν ξεκινήσαμε με την Ηλέκτρα τα ταξίδια τρέχαμε όλη μέρα, τώρα που παίρνουμε και τα παιδιά το πάμε λίγο πιο χαλαρά για να έχουμε περισσότερο χρόνο. Πρόσφατα πήγαμε Ινδία και Βιετνάμ και μείναμε σχεδόν από ένα μήνα στην κάθε χώρα. Θέλαμε να δούμε τη χώρα, να πάμε σε πολλά μέρη και να έχουμε τον χρόνο μας με τα παιδιά. Η μικρή μας κόρη έχει πάει σε πολύ περίεργες χώρες. Στο Βιετνάμ δεν είχαμε πρόβλημα αλλά στην Ινδία είχαμε με το φαγητό», εξομολογήθηκε ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Ενώ σχετικά με τη φωτογραφία στο Instagram από τις Άλπεις, που παρουσιάστηκε ως πρόταση γάμου, ο Ευτύχης Μπλέτσας εξήγησε: «Η Ηλέκτρα εξήγησε τι συνέβη στις Άλπεις. Τότε απλώς είχε δείξει το δαχτυλίδι της και αυτό παρουσιάστηκε κάπως αλλιώς από τα media. Δεν το κατακρίνω, γιατί εμείς σαν ζευγάρι δεν κάνουμε αναφορές στα προσωπικά μας, ούτε λέμε αναλυτικά ότι τώρα θα κάνουμε αυτό».

Τέλος ο Ευτύχης Μπλέτσας αποκάλυψε πως: «Είχα χάσει το διαβατήριό μου πριν από τρία χρόνια και με είχε πιάσει μια κατάθλιψη επειδή έχασα το διαβατήριο με όλες τις σφραγίδες. Όταν πήγα να πάρω το νέο διαβατήριο από το Αστυνομικό Τμήμα μου λέει ένας αστυνομικός “Κοίτα τι σου έχω εδώ”. Είχαν βρει το παλιό μου διαβατήριο κάπου στην Γεωργία και το έφεραν στην Ελλάδα».