Ληστεία σε δισκογραφική στη Βούλα: Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο γνωστός μουσικοσυνθέτης

Ληστεία σε δισκογραφική στη Βούλα: Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο γνωστός μουσικοσυνθέτης

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 8 Ιουνίου σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία τα γραφεία της οποίας βρίσκονται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day, από τη συγκεκριμένη ληστεία τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο πολύ γνωστός μουσικοσυνθέτης, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κτίριο.

«Όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα. Δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε γνωστή δισκογραφική εταιρεία, απέσπασαν δύο χρηματοκιβώτια και έφυγαν. Η πληροφορία που σας μεταδώσαμε και είναι διασταυρωμένη, είναι ότι υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματισμένος.

Είναι ένας συνθέτης, πολύ γνωστό όνομα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Οι δυο κουκουλοφόροι τον βρήκαν στο στούντιο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν. Έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Τον φύλακα δεν τον τραυμάτισαν. Αυτό που μου είπε ο άνθρωπος που συνομίλησα, είναι πως οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά έγινε με πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί χρησιμοποιήθηκε μια πίσω πόρτα που είναι γνωστή στους γνώστες του κτιρίου και ήξεραν λίγοι.

Οι ληστές ήξεραν τα χρηματοκιβώτια και τον χώρο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης. Γνωρίζουμε και το όνομά του, απλά δεν το αναφέρουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν πήγε να αντισταθεί» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.