Ολυμπιακοί Αγώνες: Δείτε το βίντεο με την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια που δεν προβλήθηκε ποτέ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δείτε το βίντεο με την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια που δεν προβλήθηκε ποτέ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας το πρωί του Σαββάτου 24 Ιουλίου πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον προκριματικό των κρίκων και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του αγωνίσματος, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ωστόσο η εξαιρετική προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια «επισκιάστηκε» από το γεγονός ότι δεν προβλήθηκε ποτέ από την ΕΡΤ, η οποία σε ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ».

Ενώ στο λογαριασμό του Eurosport Greece στο Twitter ανέβηκε όλη η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ.

Θυμίζουμε, πως η εντυπωσιακή εμφάνισή του 30χρονου πρωταθλητή συγκέντρωσε 15,333 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,300, βαθμός εκτέλεσης: 9,033), επίδοση που τον φέρνει στην 1η θέση μετά την διεξαγωγή του 2ου από τους τρεις προκριματικούς ομίλους της ενόργανης ανδρών και θεωρείται βέβαιο ότι θα του χαρίσει το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων, που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.