Όλο το παρασκήνιο στην κόντρα της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση

Όλο το παρασκήνιο στην κόντρα της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μίλησαν για όλους και για όλα.

Μάλιστα, οι δύο τους αναφέρθηκαν σε διάφορα καλλιτεχνικά παρασκήνια που έχουν ζήσει στην δημοσιογραφική τους πορεία μέχρι σήμερα.

Μεταξύ αυτών και η κόντρα που είχαν η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή, που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε τα πάντα.

«Όταν βγήκε η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση έλειπε στο Λονδίνο. Υπήρχε πολλή έντονη ανάγκη να υπάρχει ένα ποπ είδωλο εδώ. Η Δέσποινα είχε όλα τα εφόδια για να το κάνει. Όταν έπρεπε να διαλέξει συνεργάτες, προφανώς διάλεξε τους τοπ. Οι τοπ αυτοί δούλευαν με την Άννα Βίσση. Κάπως έτσι ξεκίνησε μεταξύ της πιάτσας ότι “αυτή τη μιμείται”.

Δεν την μιμείται, πήρε απλά τους καλύτερους και οι καλύτεροι εκείνη την περίοδο ήταν ελεύθεροι. Ήταν εξώφυλλο στο Down Town η Δέσποινα Βανδή που έλεγε “Η Άννα Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ δεν είμαι ακόμα 30 χρονών”. Αυτό έχει διπλή ανάγνωση: εκείνη είναι μια φτασμένη τραγουδίστρια, εγώ είμαι ακόμα τίποτα, οπότε μη με συγκρίνετε.

Ήταν όπως το πάρεις. Εκείνη την εποχή το πήραμε αλλιώς, αλλά η Δέσποινα δεν το είπε έτσι. Υπήρχε κόντρα. Δηλαδή, αν πήγαινες στην Άννα Βίσση, δεν πήγαινες και στη Δέσποινα Βανδή. Ανταγωνισμός ήταν, αλλά αυτός ο ανταγωνισμός είναι καλός παιδιά. Αυτό έκανε πάρα πολύ καλό και στις ίδιες, όχι μόνο εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά. Προσπαθούσες να κάνεις το παραπάνω», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.