Η συγγραφέας του Sex & The City λέει ότι το reboot “θα είναι μία χαρά” χωρίς τη Samantha

Η συγγραφέας του Sex & The City λέει ότι το reboot "θα είναι μία χαρά" χωρίς τη Samantha

Όπως έγινε γνωστό, το Sex & The City επιστρέφει στο HBO Max και οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis θα επιστρέψουν στις οθόνες μέσα από μία νέα σειρά δέκα επεισοδίων, με τον τίτλο And Just Like That.

Μάλιστα, τα νέα προκάλεσαν ενθουσιασμό στους φανατικούς της σειράς, με την απουσία της Kim Cattrall από το καστ δεν πέρασε απαρατήρητη.

Τα τελευταία χρόνια, η Kim Cattrall ήταν αρκετά ξεκάθαρη για το ότι δεν επιθυμεί την ιδέα μίας αναβίωσης του Sex & The City, ενώ είχε και μία αρκετά δημόσια διαμάχη με τη συμπρωταγωνίστριά της, Sarah Jessica Parker.

Η συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά, Candace Bushnell, πιστεύει ότι το reboot μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη Samantha επειδή ανοίγει την πόρτα για τους άλλους χαρακτήρες να εξερευνήσουν τη δική τους σεξουαλικότητα.

“Ξέρετε, νομίζω ότι θα είναι μια χαρά. Νομίζω επίσης ότι θα είναι ενδιαφέρον. Υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες, όπως η Miranda. Είμαστε όλες Mirandas. Η Miranda είναι ένας χαρακτήρας που έχει ενδιαφέρον, όμως δεν ξέρω τι θα κάνουν με αυτήν” είπε η Candace Bushnell και πρόσθεσε:

“Η Samantha θα τους εμπνέει πάντα, οπότε, φαντάζομαι ότι το πνεύμα της θα είναι εκεί και αυτή η έμπνευση τους δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητα με διαφορετικούς χαρακτήρες”.