Οι τρυφερές ευχές της Κέλλυς Κελεκίδου για τα γενέθλια της κόρη της και η εντυπωσιακή τούρτα

Οι τρυφερές ευχές της Κέλλυς Κελεκίδου για τα γενέθλια της κόρη της και η εντυπωσιακή τούρτα

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 15η Νοεμβρίου για την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Νίκο Κουρκούλη, καθώς η κόρη τους έχει τα γενέθλιά της.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην μικρή της πριγκίπισσα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Να ξέρεις πως ποτέ δε θα είσαι πολύ μεγάλη να τρέξεις στην αγκαλιά μου! Θα είμαι εδώ πάντα για εσένα ! Χρόνια πολλά Ελπινίκη μου! Σου αξίζουν τα καλύτερα και σου υπόσχομαι πως σε όλη τη ζωή μου θα σε αγαπάω και θα σε φροντίζω σα να είσαι ακόμα εκείνο το αξιαγάπητο μωράκι που συνάντησα στις 15-11-2014! Πριν γεννηθείς δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω! Τώρα ξέρω!

Να δίνω περισσότερα από όσα έχω δώσει, να νοιάζομαι περισσότερο από ποτέ και να αγαπάω όσο δεν έχω φανταστεί πως μπορώ να αγαπήσω! Σε ευχαριστούμε που μας έμαθες την μαγεία του να είσαι γονιός τόσο εσύ όσο και ο Ραφαήλ! Να χαμογελάς να ονειρεύεσαι και να εκφράζεσαι με τον υπέροχο τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις αγγελούδι μου!», έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.