Οι πρώτες δηλώσεις του Πύρρου Δήμα μετά τον ερχομό της κόρης του: «Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα»

Οι πρώτες δηλώσεις του Πύρρου Δήμα μετά τον ερχομό της κόρης του: «Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα»

Όπως έγινε γνωστό, γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τον ερχομό της κόρης του, ο ολυμπιονίκη της άρσης βαρών μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” για τη γέννηση του πέμπτου του παιδιού.

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή, ευλογημένη. Δεν φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά.

Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη τις τελευταίες 15 μέρες και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα… Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε κανένα παιδί μου. Δε μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει, δεν μπορώ.

Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές, είναι ευλογία. Αυτά είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μου που έχασα το 2021. Τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε με το καλό» είπε ο Πύρρος Δήμας.