Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη μετά τον ερχομό της κόρης του

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη μετά τον ερχομό της κόρης του

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Συγκεκριμένα η σύζυγος του τραγουδιστή το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους περίπου 4 κιλών.

Ενώ στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε ο Πάνος λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του αποκαλύπτοντας πως ήταν μέσα στον τοκετό.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική, δεν έχουν τον σωστό ωροσκόπο; Ξυρίστηκα για το μωρό. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα, θα τη στείλουμε στο Netflix να τη δείτε από εκεί. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Τα πρώτα συναισθήματα είναι: χαρά, οικογένεια, ανήκω.

Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά. Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό. Έχουμε σκεφτεί το όνομα» είπε ο Πάνος Μουζουράκης και κέρασε γλυκά τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το μαιευτήριο.