Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια για τον πολιτικό τους γάμο

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια για τον πολιτικό τους γάμο

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια την Παρασκευή 6 Μάϊου παντρευτήκαν με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του παρουσία στενών συγγενών και φίλων λίγο πριν αναχωρήσει για το Asia Express του Star.

Ενώ ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια είχαν μια τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Τι λες τώρα” και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο Asia Express και τον γάμο τους

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Να είστε καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης και πρόσθεσε: «Αυτό ότι πιστεύετε ότι την έπεισα εγώ με ξεπερνάει».

«Κατενθουσιάστηκα, τσίριζα, χοροπηδούσα. Προσπαθεί να με πείσει ότι θα είναι μήνας του μέλιτος και του λέω “ούτε να το σκέφτεσαι”», είπε από την πλευρά της η Κρίστη Καθάργια.

«Έχετε καταλάβει πολύ λάθος. Ο Γιώργος δεν με έπεισε ποτέ να πάμε στο Asia Express, ήθελα από μόνη μου και εγώ δεν τον έπεισα ποτέ να βάλει κουστούμι. Ήρθε και μου το έφερε και τον είδα στο σπίτι και του λέω δεν μπορεί να είσαι τόσο όμορφος», πρόσθεσε στη συνέχεια η Κρίστη Καθάργια με τον Γιώργο Μαυρίδη να λέει ότι πήραν μόνο μια τσάντα μαζί τους για το ταξίδι.