Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM

Ανακοίνωση-βόμβα εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης το Star, καθώς έκανε γνωστό ότι η συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά ανανεώνεται, αλλά η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται πλέον στη θέση του κριτή της 4ης σεζόν του GNTM.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε η Βίκυ Καγιά αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει τον δικό της ρυθμό στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Καράβας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε πως θα είναι κανονικά στον 4ο κύκλο του reality μόδας.

«Θα είμαι στο GNTM με μεγάλη χαρά. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα.

Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα. Είναι άξια σεβασμού. Εγώ τη λατρεύω. Είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πως και γιατί έγινε. Τα κριτήρια, τα ξέρουν οι άνθρωποι που πρέπει. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM, το οποίο είναι λαμπρό.

Σαφέστατα θα μου λείψει. Δεν το γνώριζα. Και εγώ το έμαθα λίγο πριν βγει το δελτίο τύπου του καναλιού. Φαντάζομαι θα βγει μια ανακοίνωση από το γραφείο τύπου και θα τα μάθετε όλα, όπως και όταν πρέπει.

Αυτό που μπορώ να σας πως με βεβαιότητα είναι ότι στο επόμενο GNTM έρχονται πολύ ωραία και καινούργια πράγματα. Πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα. Επίσημες ανακοινώσεις θα βγουν από το κανάλι όταν πρέπει. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε και άλλη βόμβα μετά τη Βίκυ Καγιά» είπε ο Γιώργος Καράβας.