Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Θεωνά μετά την αποχώρηση από την εκπομπή “Μαμά-δες”

Όπως έγινε γνωστό, η Τζένη Θεωνά αποχωρεί από την εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ.
Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την είδηση, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Breakfast@Star” και μεταξύ άλλων ανέφερε πως θα αναλάβει άλλο project και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό.
«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί αναλαμβάνω ένα νέο project και εύχομαι καλή συνέχεια στις “Μαμά-δες”, που λατρεύω, αγαπώ και έδωσα ότι μπορούσα. Δεν ήταν απρόσμενη η αποχώρησή μου, το συζητήσαμε και το αποφασίσαμε με την ΕΡΤ. Με την ΕΡΤ είδαμε ότι είναι ασυνδύαστα τα πράγματα, πήγαμε προς τα εκεί.
Οι νέες παρουσιάστριες θα είναι σίγουρα ταλαντούχες μαμάδες που θα έχουν να καταθέσουν τη δική τους εμπειρία. Συνεχίζω να είμαι στην ΕΡΤ, έγιναν διάφορες ζυμώσεις μέχρι να φτάσουμε εκεί. Η νέα σειρά θα βγει τον Φεβρουάριο. Το συζητήσαμε με την παραγωγή τη μια, με την παραγωγή της σειράς, με το κανάλι και καταλήξαμε σε αυτό. Δεν φαντάζομαι να με δείτε ως γκεστ στις “Μαμά-δες”, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», είπε η Τζένη Θεωνά.