Τζένη Θεωνά: «Έπαθα τεράστια “συντριβή” το καλοκαίρι. Με βοήθησε πάρα πολύ ο Δήμος Αναστασιάδης»

Κάνε-ότι-Κοιμάσαι-Τζένη-Θεωνά-Πέρσα-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλημέρα είπαμε;” της ΕΡΤ, βρέθηκε η Τζένη Θεωνά με αφορμή την παράσταση “Ο Θείος Βάνιας” που πρωταγωνιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πίεση που ένιωσε το τελευταίο διάστημα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

«Έπαθα τεράστια “συντριβή” το καλοκαίρι. Πριν ξεκινήσουμε τις πρόβες πέρασα τεράστιο στρες, αλλά όχι αστεία. Μπορεί να ακούγομαι φαιδρή, αλλά είχα φτάσει σε οριακό σημείο σκεπτόμενη ότι αυτά που έχω αναλάβει θα ξεκινήσουν τώρα και θα έχουμε λιγότερο χρόνο.

Κάναμε πολλές διακοπές μαζί. Τώρα είμαι προετοιμασμένη, υπάρχουν φορές που μου ξεφεύγει το άγχος μου και αισθάνομαι ότι στενεύει η αναπνοή μου, τρέμουν τα γόνατά μου. Η παράσταση είναι μέχρι τις 12 Γενάρη και μετά θα συνεχίσω με τη σειρά και θα έχω ένα κανονικό πρόγραμμα», είπε η Τζένη Θεωνά.

«Στρεσαρίστηκα πάρα πολύ, με βοήθησε πάρα πολύ ο Δήμος και μου είπε ότι αυτό πρέπει να το κάνεις», πρόσθεσε η Τζένη Θεωνά για τον σύζυγό της, Δήμο Αναστασιάδη.