Ελένη Γερασιμίδου για τις τηλεοπτικές σειρές: «Δεν χρειάζονται την ηλικία μου, τώρα κοπέλες 40-45 ετών κάνουν τις μαμάδες»

Ελένη Γερασιμίδου για τις τηλεοπτικές σειρές: «Δεν χρειάζονται την ηλικία μου, τώρα κοπέλες 40-45 ετών κάνουν τις μαμάδες»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που απέχει από την τηλεόραση.

«Δεν με έχουν καλέσει για κάποιον ρόλο στην τηλεόραση, εκτός από την “Μουρμούρα” που πάω εκτάκτως. Κανονική τηλεόραση έχω να κάνω από τον “Άντρα των Ονείρων μου” που κράτησε τρεις μήνες. Στη Μουρμούρα πήγα και φέτος», είπε η Ελένη Γερασιμίδου και συμπλήρωσε:

«Έχω πει και η ίδια ότι δεν μπορώ να κάνω την τηλεόραση που έκανα πιο νέα, οι δυνάμεις μου είναι καλές, αλλά δεν μπορώ να το αντέξω όλο αυτό και όλη μέρα, λόγω ηλικίας. Βέβαια, θα μπορούσα να παίξω και κάπου αλλού».

«Φαίνεται βέβαια ότι δεν χρειάζονται την ηλικία μου. Ρόλους της ηλικίας μου τους κάνουν πλέον νέες κοπέλες. Γίνεται το αντίθετο απ’ ότι συνέβαινε παλιά. Τώρα κοπέλες 40-45 ετών κάνουν τις μαμάδες σε ρόλους» είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Αν με καλούσαν κάπου ευχαρίστως θα πήγαινα όχι σε καθημερινή βάση, αλλά αρέσει η τηλεόραση και θα ήθελα να επιστρέψω. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, γιατί είναι κι αυτό σημαντικό, αλλά και γιατί μου αρέσει. Και μέσα από τις παλιές σειρές που μπορεί να δει κανείς στο YouTube μεγαλώνουμε κι εμείς γενιές» πρόσθεσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Ενώ σχετικά με το ποια προγράμματα ξεχωρίζει η Ελένη Γερασιμίδου σχολίασε: «Δεν τα παρακολουθώ όλα στην τηλεόραση, βλέπω λίγο. Βέβαια την άποψη μου την έχω πει για τα πρωινά και τα μεσημεριανά, τα θέματα είναι αδιάφορα για τον πολύ τον κόσμο. Πολλά δεν μου αρέσουν και ειδικά για ανθρώπους που συμπαθώ, το πολύ κουτσομπολιό. Έχω εκφραστεί και δεν είχα άδικο. Μετά τους κακοφαίνεται, μα αυτό κάνουν, δεν κάνουν και κάτι άλλο. Η αναπαραγωγή είναι το κακό που γίνεται. Η αναπαραγωγή στα μέσα, απομονώνουν πράγματα, αφού κάνω μία συνέντευξη. Μου έρχεται να τους κάνω φάρσα για τον γάμο μου με τον σύζυγό μου, να βγάλω μια είδηση ότι τελείωσε, χωρίσαμε”».