Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου τους: «Το φωνάζουμε…»

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου τους: «Το φωνάζουμε…»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», μίλησαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που έδωσαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του γιου τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι αναφέρθηκε στις πρώτες στιγμές με τον νεογέννητο γιο τους, αλλά και τις δυσκολίες του τοκετού. Οι δυο τους αποκάλυψαν μάλιστα πως αποκαλούν τον νεογέννητο γιο τους «πεσκεσάκι».

«Είναι περίεργα, ωραία περίεργα. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε αλλά εντάξει. Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: “είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός;” Είπα: “εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε”. Θέλαμε να το πάμε φυσιολογικά, γιατί είχε πάρει θέση το μωρό. Ήταν όλα καλά, αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο σωστή η θέση του, κάτι σφήνωσε, κάτι έγινε. 20 ώρες το παλεύαμε με τον Δημήτρη να βγει φυσιολογικά, αλλά τελικά δεν γινόταν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μου λένε: “μπαίνεις για χειρουργείο τώρα”.

Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: “θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό;” Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη, δεν το έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρόσθεσε: «Μάθαμε όλους τους ιατρικούς όρους, δεν μεταφέραμε στην Ιωάννα πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, τέλος καλό όλα καλά. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολλά πράγματα για τις γυναίκες. Εκείνη την ώρα αντιλαμβάνεσαι τι περνάνε, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό το πράγμα που είσαι τόσο κοντά στη ζωή και στον θάνατο το έζησα. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που βίωσα μέσα στο χειρουργείο. Από μένα έχουν πολύ μεγάλο σεβασμό οι γυναίκες, πόσο μάλλον οι μανούλες. Τέτοια συναισθήματα δεν περίμενα πως θα τα είχα. Για μένα δε με ενδιαφέρει κάτι, για τον μικρούλι αν συμβεί οτιδήποτε…».