Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της και τα λόγια αγάπης για τον σύντροφό της

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της και τα λόγια αγάπης για τον σύντροφό της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και της Σάσας Σταμάτη, η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο προτιμά να διατηρεί την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Αυτό που θέλω να πω είναι μια μεγάλη αλήθεια. Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές, από τα βάθη της καρδιάς µου, όλο τον κόσµο που επικοινωνεί μαζί µου! Συγκινούμαι πραγματικά και που το λέω. Είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων που µέσα µου µεγαλώνει ένα µικρό θαύµα», δήλωσε στην εφημερίδα η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσον αφορά τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Έχω βρει τον άνθρωπό µου. Αυτό είναι το παν. Θέλαμε πολύ να κάνουμε οικογένεια και ήρθε. Κι όταν ήρθε, επέλεξα να αφοσιωθώ εκεί, για να πάνε όλα καλά. Τα επαγγελματικά μπορούν να περιμένουν. Η ζωή όχι. Εύχομαι υγεία, γαλήνη και φως σε όλο τον κόσμο».

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα τα οποία και τους έφεραν κοντά. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι η αγάπη τους για τα ζώα, αφού εκείνος είναι εκπαιδευτής σκύλων και έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία. Παράλληλα, οι δυο τους μοιράζονται καθημερινά την ίδια αγάπη για τη φύση, τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.