Ο Τάσος Ξιαρχό αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Κόνι Μεταξά

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του σήμερα με την Κόνι Μεταξά

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”, βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του σήμερα με την Κόνι Μεταξά.

«Τον χειμώνα θα εμφανιστώ σαν τραγουδιστής με την Κόνι. Λόγω του κορονοϊού με την Κόνι μείναμε αρκετό καιρό χώρια και ξεχάσαμε να ζούμε μαζί. Μετά από αυτό είχε άλλη ροή στη ζωή της, είχε και το “Πρωινό”, έχει άλλα οράρια. Δεν τσακωθήκαμε πολύ. Με την Κόνι είμαστε πάρα πολύ καλά τώρα. Είχαμε διάφορα θέματα. Κάθε μέρα φόρτωνε, φόρτωνε, φόρτωνε και δεν μπορώ να πω.

Πλακωθήκαμε λίγο στις βρισιές και τις μπουνιές αλλά αποφασίσαμε να τα βρούμε. Έχουμε ένα συμβόλαιο μαζί, έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε μαζί και είπαμε ότι πρέπει να τα βρούμε γιατί είμαστε και πολύ αγαπημένοι και όταν κοιταζόμαστε κλαίμει», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικό διάστημα ο Τάσος Ξιαρχό είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Κόνι Μεταξά. Ωστόσο, από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει.