Ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε τον Γιώργο Λιανό ως παρουσιαστή του Survivor

Ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε τον Γιώργο Λιανό ως παρουσιαστή του Survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής της “Φάρμας” που “εισέβαλε” στο πλατό της εκπομπής με τρακτέρ, παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Στο να πω ότι θα κάνω τη Φάρμα δε μου πήρε χρόνο. Το πιο δύσκολο ήταν να πω ότι σταματάω το Survivor. Τώρα συζητάμε κι άλλα πράγματα στον ΑΝΤ1. Συζητάμε και άλλα πράγματα, η Φάρμα είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα στη συνεργασία …. Θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά πρότζεκτ που να είναι καινοτόμα, διαφορετικά, το World Party ήταν κάτι διαφορετικό και μας άρεσε πολύ. Θέλω να κάνω κάτι που οι τηλεθεατές δε θα το έχουν ξαναδεί.

Δε μπορείς να διαφοροποιηθείς εύκολα σε πρότζεκτ που έχουν καλεσμένους. Πρέπει να βρεις πρότζεκτ που να βασίζονται σε κάτι άλλο από την κρυφή κάμερα, το ριάλιτι δηλαδή. Έχω 2-3 ιδέες. Η μια από αυτές μπορεί να ξεκινήσει του χρόνου στον ΑΝΤ1 και θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Δε ξέρω ακόμα αν θα είμαι στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όσον αφορά το Survivor και τον Γιώργο Λιανό ο Σάκης ανέφερε: «Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός, είναι πολύ καλός παρουσιαστής και έχει ένα ταλέντο που μπορεί να το τοποθετήσει σε πολλά διαφορετικά προτζεκτ. Έχει προσθέσει φέτος και αυτό το στοιχείο του χιούμορ στον σχολιασμό του που είναι πολύ ωραίο.»