Ο Σάκης Αρναούτογλου αποκάλυψε το λόγο που έχει σταματήσει τα δελτία καιρού μέχρι τον Οκτώβριο

Ο Σάκης Αρναούτογλου αποκάλυψε το λόγο που έχει σταματήσει τα δελτία καιρού μέχρι τον Οκτώβριο

Χωρίς τον Σάκη Αρναούτογλου στο πόστο του θα είναι τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 έως και τις 9 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook, ενημερώνοντας πως κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος και σύμφωνα με τον νόμο όσοι είναι υποψήφιοι και εργάζονται σε τηλεόραση-ραδιόφωνο απαγορεύεται να εμφανίζονται σ’ αυτά, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα πρώτα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας και μέχρι το βράδυ και σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης χώρας. Ρίξτε μια ματια στην πιθανότερη πορεία και ώρες εκδήλωσης και έντασης των φαινομένων με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία!. Λίγο περισσότερη προσοχή στις περιοχές που τα χρώματα γίνονται πιο πορφυρά!

Οσον αφορά στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3!!!

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις κατεβαίνω

ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ” στο πλευρό του Στέλιος Αγγελούδης, υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το νόμο όσοι είναι υποψήφιοι και εργάζονται στην τηλεόραση-ραδιόφωνο απαγορεύεται να εμφανίζονται σ’ αυτά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Έτσι λοιπόν το κλασικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 με την φυσική μου παρουσία θα ξεκινήσει φέτος στις 9 Οκτωβρίου.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου όμως θα υπάρχουν αναλυτικά, τρίλεπτα δελτία καιρού στην ΕΡΤ3 (τα οποία θα επιμελούμαι εγώ) για τις ώρες μετάδοσης των οποίων θα σας ενημερώσω τη Δευτέρα 4/9!

Με εκτίμηση κι ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σάκης Αρναούτογλου