Ο Νίκος Γκάνος ξέσπασε κατά της ΕΡΤ για την επιλογή των υποψηφίων της Eurovision

Ο Νίκος Γκάνος ξέσπασε κατά της ΕΡΤ για την επιλογή των υποψηφίων της Eurovision

Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου, η ΕΡΤ μέσω επίσημης ανακοίνωσης έκανε γνωστά τα πέντε ονόματα των καλλιτεχνών που είναι υποψήφια για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη Eurovision 2022.

Μάλιστα, ο Νίκος Γκάνος βλέποντας το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή “Στούντιο 4”, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτή είναι η τελική πεντάδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική πεντάδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική πεντάδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει; Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με “αυτόν” , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου!

Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο», έγραψε ο Νίκος Γκάνος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα είπα και ξαλάφρωσα, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας».