Ο Macaulay Culkin και η Brenda Song έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Ο Macaulay Culkin και η Brenda Song έγιναν γονείς για δεύτερη φορά!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Macaulay Culkin που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες “Home Alone” και την Brenda Song που γνωρίσαμε ως London Tipton μέσα από την σειρά The Suite Life of Zack & Cody.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και ένα παιδί που απέκτησαν στις 5 Απριλίου του 2021, αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένεια του.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του “Us Weekly”, η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ένα γιο που γεννήθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2022, χωρίς όμως να έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

«Η Brenda δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη. Το να είναι μαμά την έχει αλλάξει. Πάντα βάζει τα παιδιά της πρώτα, ειδικά όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις σταδιοδρομίας. Είναι πραγματικά επικεντρωμένη στη μητρότητα και δίνει στα παιδιά την απόλυτη προσοχή της», αναφέρει στο US Weekly πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Ενώ και η είδηση για τη γέννηση της κόρης τους, Ντακότα που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021 και πήρε το όνομά της από την αείμνηστη αδερφή του Culkin που έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2008, έγινε επίσης γνωστή μετά από πολύ καιρό.

Να πούμε πως ο Macaulay Culkin και η Brenda Song προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.