Ο Cole Sprouse αποκάλυψε πως δεν θυμάται πολλά από τα γυρίσματα του “Suite Life of Zack & Cody”

Ο Cole Sprouse αποκάλυψε πως δεν θυμάται πολλά από τα γυρίσματα του "Suite Life of Zack & Cody"

Συνέντευξη στο ET και την Ash Crossan, παραχώρησε ο Cole Sprouse με αφορμή την νέα του ταινία «Lisa Frankenstein».

Ο 31χρονος ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την την σειρά «Suite Life of Zack & Cody» του Disney Channel, ενώ σκέφτεται το cast ως οικογένεια, αυτό το μέρος της ζωής του είναι θολό.

Μάλιστα, ο Cole που μαζί με τον δίδυμο αδερφός του, Dylan, υποδύθηκαν τον Cody και τον Zack, αντίστοιχα, στη σειρά που προβλήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ανέφερε όσα αποκάλυψε η τηλεοπτική μαμά του, Kim Rhodes, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο podcast «Back to the Best».

Να πούμε πως η Rhodes ενώ βρισκόταν στο podcast, είπε ότι κατά τη διάρκεια των προβών, ο Dylan αρνήθηκε να κάνει ένα χοντρό αστείο γραμμένο στο σενάριο όταν η Kim ήταν έγκυος στην εκπομπή.

«Μια από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις είναι ότι ο Dylan είχε μια ατάκα που ήταν ένα χοντρό αστείο και συνέχιζε να το προσπερνάει», είπε η Kim Rhodes και πρόσθεσε: «Ήταν σαν να βρισκόταν στη μέση ενός κομματιού διαλόγου. Έτσι, συνέχισε να παρακάμπτει αυτή τη γραμμή γέλιου και να την προσπερνάει και να την παρακάμπτει».

Και όταν ήρθε η ώρα να κινηματογραφηθεί μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό στούντιο, η Kim είπε ότι ο Dylan συνέχισε να παραλείπει τη γραμμή, κάτι που ώθησε έναν ανώνυμο εκτελεστικό παραγωγό να κόψει και να εκλιπαρήσει τον Dylan να πει τη γραμμή. Αλλά ο Dylan έμεινε στα όπλα του.

«Ο [Dylan] λέει, “Δεν θα δείξω ασέβεια σε καμία γυναίκα με αυτόν τον τρόπο, πόσο μάλλον σε αυτή τη γυναίκα. Γράψε κάτι αστείο και θα το πω”», είπε η Kim Rhodes.

Ωστόσο, ο Cole Sprouse είπε ότι είχε ακούσει ότι η Kim είχε μοιραστεί την ιστορία της, αλλά όσον αφορά την ανάμνηση της εμπειρίας, ή οποιαδήποτε εμπειρία, είναι όλα μια μεγάλη θολούρα.

«Ναι, εννοώ, ειλικρινά με πολλά άτομα από το καστ και το συνεργείο του “Suite Life”, μιλάω ακόμα. Νομίζω ότι όταν περνάς οκτώ χρόνια με ένα συνεργείο μέσα σε μια σκηνή ήχου, είναι αναπόφευκτο να γίνεσαι λίγο οικογένεια», λέει ο Cole και προσθέτει «Είναι πολύ ωραίο που το λέει αυτό. Αν είμαι απόλυτα ειλικρινής, όταν γυρίζεις τόσα επεισόδια μιας σειράς, όλα συνδυάζονται σαν μια μεγάλη άμορφη ανάμνηση. Έτσι, δεν θυμάμαι πραγματικά πολλά εκείνης της περιόδου».

«Αν είμαι απόλυτα ειλικρινής, όταν γυρίζετε τόσα επεισόδια μιας σειράς, όλα συνδυάζονται σαν μια μεγάλη άμορφη ανάμνηση. Πραγματικά δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη την περίοδο», πρόσθεσε ο Cole Sprouse και συμπλήρωσε: «Οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες χάθηκαν κάπως. Ήταν μια διαφορετική εποχή. Λατρεύω την Kim. Χαίρομαι που ακούω ότι κοιτάζει πίσω σε όλη αυτή τη διασκέδαση», πρόσθεσε ο Cole Sprouse.