Ο Λάμπρος Χούτος παντρεύεται το καλοκαίρι!

Ο Λάμπρος Χούτος παντρεύεται το καλοκαίρι!

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2017.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και η σύντροφός του Ματίνα Ζάρα πρόκειται να παντρευτούν το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο.

Μάλιστα, οι δυο τους αποτύπωσαν τον έρωτά τους στο βίντεο-κλιπ του τραγουδιού «Over My Head» της Ματίνας Ζάρα, όπου βλέπουμε κοινές στιγμές του ζευγαριού σε ένα καλοκαιρινό κλιπ.

«Με τον Λάμπρο είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Θαυμάζω τον χαρακτήρα του, το ήθος του, τις αξίες, που έχει, και το πόσο καλός πατέρας είναι. Επίσης ο χιούμορ του είναι κάτι το οποίο με κέρδισε κατευθείαν, με κάνει να γελάω συνέχεια. Έχει χρυσή καρδιά, απίστευτη υπομονή και είναι ειλικρινής πάντα. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την πανδημία, που έχει ανατρέψει τις ζωές όλων μας. Έχω ήδη καταλήξει πώς θέλω να είναι το νυφικό μου. Και κουμπάρους έχουμε βρει και εννοείται πως ο γιος του Λάμπρου θα είναι παραγαμπράκι, όπως παρανυφάκι θα είναι η βαφτιστήρα μου, που είναι κοντά στην ηλικία του», δήλωσε η Ματίνα Ζάρα στην Real Life.

Ενώ η Ματίνα Ζάρα εξήγησε ότι θα ήθελε πολύ και η ίδια να γίνει μητέρα, σημειώνοντας πως η οικογένεια για εκείνη είναι «το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή».

«Θα τα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα. Αγαπιόμαστε πολύ και πιστεύω ότι θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά. Για εμένα η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και επειδή μεγάλωσα σε μια μεγάλη, δεμένη οικογένεια, σίγουρα θα με έκανε πολύ χαρούμενη η ευλογία της μητρότητας. Στην πρώτη καραντίνα αποκλειστήκαμε στη Σκιάθο μαζί τους για τρεις μήνες και ήμασταν συνέχεια όλοι μαζί, οπότε τον γνώρισαν καλύτερα εκεί. Πέρσι το καλοκαίρι, πριν μου κάνει πρόταση γάμου, ο Λάμπρος μίλησε με τον πατέρα μου και με τα αδέρφια μου να πάρει την ευχή τους. Ήταν τζέντλεμαν και παραδοσιακός, κάτι το οποίο εκτίμησαν και τους άρεσε πολύ», είπε η Ματίνα Ζάρα.