Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε τι του είχε πει ο Τόλης Βοσκόπουλος ότι ήθελε στην κηδεία του

Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε τι του είχε πει ο Τόλης Βοσκόπουλος ότι ήθελε στην κηδεία του

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Δευτέρα 19 Ιουλίου ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών.

Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, την ημέρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο.

Ενώ και πολλοί συνάδελφοι του Τόλη Βοσκόπουλου θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν και δημόσια και με αναρτήσεις που έκαναν θυμήθηκαν προσωπικές στιγμές μαζί του.

Ανάμεσά τους και ο Ηλίας Ψινάκης που με δυο φωτογραφίες από τον γάμο του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα, είπε το δικό του «αντίο» στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν συνεννοηθεί πως όποιος πεθάνει πρώτος, ο άλλος θα πάει στην κηδεία του ντυμένος στα λευκά.

«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες.
Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος ,μάγκας και πολύ καλός μου φίλος!!! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας: “Οποίος πεθάνει πρώτος απ’τούς δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία. Η φωτό είναι από τον Αύγουστο του 1996 στην Κέρκυρα στο γάμο του Τόλη και της Άντζελας που είχα πάει με τον Σάκη…» έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στην λεζάντα του post του.