Ο Hugh Jackman «εκλιπαρεί» να μείνει εκτός Oscar το τραγούδι του Ryan Reynolds

Ο Hugh Jackman «εκλιπαρεί» να μείνει εκτός Oscar το τραγούδι του Ryan Reynolds

Ο Hugh Jackman που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, παρακάλεσε αστειευόμενος την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου να μην προτείνει το «Good Afternoon» του Ryan Reynolds στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο ηθοποιός είπε: «Γεια σε όλους, έχουμε 2023 και πραγματικά ήθελα πολύ να στείλω ένα θετικό μήνυμα στην αρχή της χρονιάς, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα το έκαναν αδύνατο».

Ενώ στη συνέχεια ο Jackman εξηγεί ότι ο ίδιος και η οικογένειά του «λάτρεψαν» το «Spirited», εξακολουθεί όμως να μην είναι σύμφωνος με την υποψηφιότητα του τραγουδιού για Oscar.

«Τώρα που ο Ryan Reynolds θα πάρει υποψηφιότητα στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού θα κάνει τον επόμενο χρόνο της ζωής μου ανυπόφορο. Θα ήταν πρόβλημα. Οπότε για να ανακεφαλαιώσω – αγαπώ το “Spirited”, αγαπώ τον Γουίλ, αγαπώ την Οκτάβια, αγαπώ το τραγούδι, το “Good Afternoon”, αγαπώ τον Μπένζ και τον Τζάστιν, αλλά σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου – μην επιβεβαιώσετε τον Ράιαν Ρέινολντς με αυτόν τον τρόπο, σας παρακαλώ», πρόσθεσε ο Hugh Jackman.

Ενώ όπως συνηθίζουν να κάνουν εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, το θέμα δεν τελείωσε εκεί αφού ο Reynolds έσπευσε να απαντήσει με την σειρά του στον «ορκισμένο διαδικτυακό εχθρό» του, Hugh Jackman.

«Ξέρω ότι είναι ακόμα νωρίς, αλλά καλησπέρα σας, κύριε Τζάκμαν», έγραψε ο Ryan Reynolds που στην ταινία, το “Good Afternoon” σήμαινε “F-k you“, καθώς το μουσικό νούμερο διαδραματιζόταν στο 1800).

Ο Ryan Reynolds αντεπιτέθηκε επίσης στον Jackman μέσω Twitter επειδή υποτίμησε τον χρόνο που εκείνος και ο Will Ferrell αφιέρωσαν για να μάθουν να τραγουδούν και να χορεύουν για το μιούζικαλ.

«Διαφωνώ. Νομίζω ότι οι deepfakes που τραγούδησαν και χόρεψαν για τον Γουίλ και εγώ θα θέλαμε πολύ να εμφανιστούμε στα Όσκαρ», έγραψε ο Reynolds σαρκαστικά.