Ο Hugh Jackman δίνει “λευκή επιταγή” στην πρώην σύζυγός του για να μην προδώσει τα μυστικά του

Ο Hugh Jackman δίνει "λευκή επιταγή" στην πρώην σύζυγός του για να μην προδώσει τα μυστικά του

Όπως φαίνεται, ο Hugh Jackman επιδιώκει έναν σημαντικό οικονομικό διακανονισμό διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του Deborra-Lee Furness, αφού δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και δεν θέλει να βγάλει τα μυστικά του.. στη φορά, τα οποία είναι εξαιρετικά “απειλητικά” για την καριέρα του.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είναι διατεθειμένος να δώσει πάρα πολλά χρήματα στην πρώην γυναίκα του, αν δεν μιλήσει ποτέ για όσα συνέβησαν στο σπίτι τους.

Μάλιστα, αυτό το συμφωνητικό όπως αναφέρει δημοσίευμα του RadarOnline, έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προστατεύσει τις ιδιωτικές λεπτομέρειες της σχέσης τους!

Ενώ σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το The National Enquirer, η πληρωμή που προσφέρει ο Hugh Jackman εξαρτάται από την τήρηση του συμβολαίου από την Deborra-Lee Furness, αφού το πρωταρχικό μέλημα του ηθοποιού δεν είναι τα χρήματα αλλά η προστασία των μυστικών του, καθώς έχει την επιθυμία να τα κρατήσει κρυμμένα από τη δημοσιότητα.

«Η ανησυχία του Xιου δεν ήταν ποτέ τα χρήματα, αλλά μάλλον ο έλεγχος. Είναι ένας άνθρωπος με πολλά μυστικά και δεν θέλει να αποκαλυφθεί κανένα από αυτά», ισχυρίζεται πηγή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου, ενώ η αιτία παραμένει άγνωστη.

Το 2003 ξεκίνησαν να κυκλοφορούν κάποιες φήμες για τη σεξουαλικότητα του ηθοποιού, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που υποστήριζουν τώρα, μετά την είδηση για το συμφωνητικό, πως ο σταρ θέλει να διασφαλίσει πως η Deborra-Lee Furness δεν θα αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό.

Ωστόσο, τίποτα όμως από αυτά δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται προς το παρόν.