Χώρισαν ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness μετά από 27 χρόνια γάμου

Χώρισαν ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness μετά από 27 χρόνια γάμου

Όπως φαίνεται, ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness.

Μάλιστα, οι δυο τους έβαλαν τέλος στον γάμο τους, μετά από 27 χρόνια και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με μια κοινή δήλωση στο People.

«Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη.

Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας προηγείται σε αυτή τη μετάβαση στη ζωή όλων μας», αναφέρεται στη δήλωση του Hugh Jackman και της Deborra-Lee Furness.

Επίσης, ο Jackman και η Furness καταλήγουν πως κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει περαιτέρω δηλώσεις: «Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς».

Να πούμε πως ο Hugh Jackman και η Deborra-Lee Furness γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς “Corelli” και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Ενώ παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου 1996 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο πλέον, Oscar και την 18χρονη Ava.