Σε μια ακόμα πρωτοβουλία αγάπης προχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, αφού την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε τις γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού και τραγούδησε με τις κρατούμενες.
Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επισκέφθηκε το «Σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού 2 – Γυναικείες Φυλακές» και αφού συναντήθηκε με τη διοίκηση και τις κρατούμενες των φυλακών, στη συνέχεια στον προαύλιο χώρο, ερμήνευσε διαχρονικές του επιτυχίες.
Στη συναυλία – σύμβολο αγάπης παρευρέθηκαν κρατούμενες, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, στελέχη της διοίκησης των φυλακών, εισαγγελείς και αρμόδιοι φορείς.
Μάλιστα, η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της κοινωνικής υπηρεσίας και της διοίκησης των φυλακών και με τον τραγουδιστή να ανταποκρίνεται άμεσα, αναλαμβάνοντας και όλα τα έξοδα πραγματοποίησης αυτής της πρωτοβουλίας αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρώπινης ευαισθησίας.