Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου, αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό»

Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου, αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη, παραχώρησε ο Μάνος Ιωάννου.

«Έχω πουλήσει κι εγώ το παραμύθι μου. Προς το παρόν δεν είναι στα σχέδιά μου ένας γάμος. Είμαι μία χαρά τώρα στην προσωπική μου ζωή, αλλά δεν τα συζητάω. Αν έχεις καεί…», είπε ο ηθοποιός και στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει υπάρξει άπιστος στο παρελθόν, ενώ τον φοβίζουν η μοναξιά και ο χρόνος.

«Είναι φοβία μου, αλλά μου αρέσει κιόλας η μοναξιά. Αλλά κάποιες φορές δεν αντέχεται. Κοιτάω να είμαι πάντα με φίλους. Με φοβίζει που μεγαλώνω. Πριν 3-4 χρόνια είχα κάνει μπότοξ, αλλά δεν το έχω ανάγκη» πρόσθεσε ο Μάνος Ιωάννου.

Μάλιστα, ο Μάνος Ιωάννου αποκάλυψε επίσης ότι έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετέχει σε reality επιβίωσης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως όσα και να ήταν τα χρήματα δεν θα πήγαινε.

Ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είχα πάρει τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη για να ζητήσω δουλειά, η συνεργασία μου ήταν τέλεια. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου. Αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό. Τώρα θα πάει εφετείο. Μιλάμε και θα μιλάμε. Ο Κιμούλης κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Δουλεύει ο άνθρωπος και είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε. Εάν έχεις δεχθεί κακή συμπεριφορά και συνεχίζεις να δουλεύεις μαζί του, είναι ανώφελο μετά να βγαίνεις να τον κατηγορείς», δήλωσε ο Μάνος Ιωάννου.