Ο Γιώργος Μαυρίδης μας δείχνει καρέ-καρέ η στιγμή που κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του

Ο Γιώργος Μαυρίδης μας δείχνει καρέ-καρέ η στιγμή που κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του

Πρόταση γάμου στη σύντροφό του Κρίστη Καθάργια, έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης έχοντας ως βοηθούς τα δυο αγαπημένα του σκυλάκια, τη Μόλυ και την Τσίχλα.

Το ζευγάρι βρίσκονταν σε παραλία της Χαλκιδικής, με τη Μόλυ και τη Τσίχλα να παίζουν με τα μπαλάκια που τους πετούσαν. Μάλιστα, μέσα σε ένα από αυτά ο Γιώργος Μαυρίδης είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο έκανε την πρόταση.

«Λοιπόν μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στη Κρίστη τώρα και έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η Κρίστη Καθάργια τα έχασε όταν είδε το δαχτυλίδι μέσα στο μπαλάκι του τένις που της έφερε η Μόλυ, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιώργος Μαυρίδης της πρότεινε γονατιστός στην άμμο να γίνει γυναίκα του.

«Φυσικά μιλάω σοβαρά, δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;» της είπε ο παρουσιαστής και εκείνη δε μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

H πρόταση γάμου έγινε έναν χρόνο πριν, ωστόσο ο Γιώργος Μαυρίδης τώρα τη μοιράστηκε το video με τους φίλους του στο Youtube.