Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε για τον τελικό του Survivor all Star και τη δήλωση που μετάνιωσε

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε για τον τελικό του Survivor all Star και τη δήλωση που μετάνιωσε

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakft@star» μίλησε ο Γιώργος Λιανός που επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor All Star”.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που επέστρεψε, τον τελικό του Survivor All Star αλλά και για την δήλωση που μετάνιωσε.

«Υπήρξε μία ένταση μεγάλη, μετά είδα ότι πέρασαν αρκετές ψηλές γίναν κάποιες συστάσεις Και ευτυχώς ηρέμησαν τα πνεύματα και οι δύο παραδέχτηκαν ότι είχαν μερίδιο ευθύνης οπότε συνεχίστηκε η ήρεμη κατάσταση και εύχομαι να συνεχιστεί» είπε ο Γιώργος Λιανός για τον μεγάλο καβγά του Τάκη Καραγκούνια και του Νίκου Μπάρτζης.

Ενώ σχετικά με το πότε θα δούμε τον μεγάλο του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανος απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί θα χαλάσουν τώρα το πρόγραμμα εκλογές περιμένουμε και εμείς ενημέρωση από το κανάλι. Τώρα που λείπω δεν είναι κανείς στο πόστο μου».

Όσο για το αν θα δούμε νέο κύκλο του reality επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Δεν έχω ιδέα αυτά είναι αποφάσεις που παίρνει το κανάλι συνήθως Αύγουστο μεριά».

«Δεν θέλω να αναφερθώ κακώς βγήκα και μίλησα τότε γιατί βγήκα σαν εκπρόσωπος της παραγωγής ενώ δεν είμαι εκπρόσωπος, θεωρώ ότι όταν δουλεύεις ένα πρόγραμμα θα πρέπει να το στηρίζεις δεν υπάρχει ποτέ αντίλογος θεωρώ ότι πρέπει να πάρω αυτό τον ρόλο… να σου πω την αλήθεια το ψηλό μετάνιωσα γιατί ότι και να πεις μπαίνει σε μία διαδικασία όπως και τώρα να λέω εγώ κάτι και να απαντάει κάποιος κάτι άλλο και να μην υπάρχει διάλογος. Εγώ μίλησα για προσπάθεια συγκεκριμένη γιατί υπήρχαν κάποια στοιχεία που εκεί κατέληγαν όταν μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να προσπαθήσει να βρει υλικό το οποίο τι είναι; δύο παίκτες… οι οποίοι τρώγαν στα σκουπίδια… είναι αυτό απόδειξη ότι οι παίκτες πεινάνε δεν πεινάνε;», είπε ο Γιώργος Λιανός για την δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως το Survivor All Star.

Τέλος, για το αν θα ήθελε να είναι ξανά παρουσιαστής στο Survivor all star, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε: «Είναι μία δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ και είναι φυσικό αν γίνει νέος κύκλος να θέλω να είμαι εκεί βέβαια η απόφαση δεν είναι δικιά μου έχει να κάνει με το κανάλι και την εταιρεία παραγωγής οπότε σε αναμονή».