Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Κατερίνα Γερονικολού, τη συγκατοίκηση, και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.
Σε ερώτηση για τα προσωπικά του και συγκεκριμένα, πόσο καιρό του πήρε να ξαναμπεί σε σχέση μετά τη Βάσω Λασκαράκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε πως:
«Δεν είχα στο μυαλό μου ότι από δω και πέρα δεν κάνω σχέση. Μου πήρε περίπου ένα χρόνο. Είμαι από τα άτομα που δεν ήθελα να αναλώνομαι δεξιά και αριστερά
Όταν πρωτοέγινα γνωστός είχα σχέση 5 χρόνια, μετά 4 χρόνια. Δεν είχα πολλά περιθώρια αλλά πάντα πίστευα ότι στα αισθηματικά πρέπει να έχεις ηρεμία για να υπάρξει ισορροπία.
Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Ο γάμος έγινε επειδή υπήρχε το παιδί. Η συγκατοίκηση είναι γάμος. Άπαξ και βάλεις την οδοντόβουρτσα στο κυπελάκι, είναι γάμος. Η βέρα της συγκατοίκησης είναι η οδοντόβουρτσα».













