Ο Χρήστος Πολίτης επέστρεψε στον κινηματογράφο μετά από 47 χρόνια

Ο Χρήστος Πολίτης επέστρεψε στον κινηματογράφο μετά από 47 χρόνια

Μετά από 47 χρόνια αποχής του από τον κινηματογράφο, ο Χρήστος Πολίτης επέστρεψε για μία και μοναδική εμφάνιση στην ταινία Broadway.

Ο  ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας και μετά από καιρό δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Να μην περιμένετε κι άλλα πράγματα από μένα. Αυτό ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα. Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», είπε ο Χρήστος Πολίτης.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το κίνημα metoo, ο ηθοποιός τόνισε: «Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες. Όσο για τον άλλον που αποκαλείται βιαστής, αποδείχτηκε και στο δικαστήριο ότι είναι βιαστής, αλλά η δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό και τον άφησε αμολητό έξω».

Μάλιστα, ο Χρήστος Πολίτης ρωτήθηκε για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, σχολίασε: «Οι απώλειες είναι πικρές πάντα. Όλοι θα φύγουμε κάποια στιγμή. Εδώ έφυγε η γιαγιά η Ελισάβετ. Το θέμα είναι να μη φεύγουν νέοι. Το να φεύγουμε εμείς που είμαστε μεγάλοι, ε δεν έχει τόση σημασία. Κάποιοι θα πονέσουν για λίγο, αλλά εντάξει, μετά πάμε για άλλα».

https://www.youtube.com/watch?v=zAVSPRIlgKI