Καίτη Γαρμπή για τέλος συνεργασίας Σχοινά – Μαζωνάκη: «Ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο»

Καίτη Γαρμπή για τέλος συνεργασίας Σχοινά - Μαζωνάκη: «Ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο»

Όπως έγινε γνωστό, ο Διονύσης Σχοινάς πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει την συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και να αποχωρήσει από το σχήμα που θα εμφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», συνάντησε την Καίτη Γαρμπή και μεταξύ άλλων πήρε θέση και για το τέλος της συνεργασίας των δυο καλλιτεχνών.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια έδειξε με όσα είπε την έμπρακτη στήριξή της στον σύζυγό της.

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Χωρίς να τον ενημερώσει κανείς! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο κοινό. Γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο.

Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος. Και ο Διονύσης ποτέ. Όχι από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κ. Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής» τόνισε η Καίτη Γαρμπή.