Ο Χρήστος Δάντης απαντά στο ενδεχόμενο να κάνει πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Χρήστος Δάντης απαντά στο ενδεχόμενο να κάνει πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων εξέφρασε την ανησυχία του για την υγεία της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, το ενδεχόμενο να παντρευτούν και το ατύχημα που είχε πέρσι επί σκηνής.

«Πέρυσι είχα ένα απρόοπτο και έπεσα από τη σκηνή και από τότε αγχώνομαι και φοβάμαι τις ψηλές σκηνές. Ευτυχώς ήταν ελαφρύ το χτύπημα, το μόνο που μου στέρησε ήταν το να τραγουδήσω εκείνη τη βραδιά. Νιώθω λίγο άβολα όταν βρίσκομαι σε σκηνή που είναι ψηλά», είπε ο Χρήστος Δάντης και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω να θα πάει στον τελικό η Ασημίνα, είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι η υγεία της. Έχει σπάσει το χέρι της και θέλω να αποκατασταθεί και να μην της αφήσει κουσούρια. Εννοείται ότι ανυπομονώ να γυρίσει, είναι τρεις μήνες εκεί».

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση γάμου στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης απάντησε: «Το μότο μου είναι τα εν οίκω μη εν δήμω, οπότε το αν θα κάνω πρόταση γάμου στην Ασημίνα αφορά τον στενό μας κύκλο. Αν το έκανα θα το έκανα τελευταία στιγμή, δεν θα το προγραμμάτιζα».