Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν τη σχέση μας»

Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν τη σχέση μας»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”, βρέθηκε ο Χρήστος Δάντης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου και στα σχόλια που έχει δεχθεί στα social media για τη σχέση τους.

«Έχουμε δεχθεί φοβερές επιθέσεις στα social media… φοβερές επιθέσεις. Επιθέσεις που αφορούσαν εμένα, εκείνη, αυτό που υπήρχε μεταξύ μας, το ότι έχουμε αυτή τη σχέση. Μιλάω για παλαιότερα φυσικά.

Τώρα πια αυτό το έχουν χωνέψει, το έχουν καταλάβει και οι επιθέσεις περιορίζονται στο “τι αυτός είσαι”, “τι αυτή είναι”… κατάλαβες; “Τι μαλ@κας είσαι”, “τι μαλ@κισμένη είναι” δηλαδή», είπε ο Χρήστος Δάντης και “πάγωσε” τους παρουσιαστές της εκπομπής.

«Σταμάτα, είναι ζωντανό», του είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στη συνέχεια.

«Υπήρξε μια μεθόδευση τέλος πάντων, μαθεύτηκε χωρίς να το έχει συμφωνήσει η ίδια. Μας είχε πετύχει νομίζω ένας φακός κάπου την περίοδο του κορονοϊού και βγήκε αυτή η φωτογραφία. Έτσι μαθεύτηκε. Η Ασημίνα δεν έχει ακούσει και δεν έχει διαβάσει τίποτα σε σχέση με όσα έχω ακούσει εγώ.

Είναι έντονος χαρακτήρας και έχει μία διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων για την ηλικία της. Σέβεται την ιεραρχία, σέβεται την οικογένεια, είναι ο άνθρωπος που θα φάει με τους δικούς της το μεσημέρι γνωρίζοντας ότι μετά από 2 ώρες θα πρέπει να πάει στην προπόνηση και ενδεχομένως θα το βγάλει αυτό το φαγητό. Φέρνει εις πέρας τρία σπίτια.

Με τρόμαξε το συναίσθημά μου όταν γνώρισα την Ασημίνα. Φυσικά υπήρξαν πρόσωπα στο οικογενειακό μου περιβάλλον που πολέμησαν αυτή τη σχέση. Αυτά απασχόλησαν και την Ασημίνα. Τα κοινά μας με την Ασημίνα είναι ότι είμαστε έντονοι άνθρωποι. Με έχει δει να δω τη ζωή διαφορετικά και να εκτιμήσω τον εαυτό μου», είπε ο Χρήστος Δάντης για τη σύντροφό του.