Ο Χάρης Ασημακόπουλος αποκάλυψε το λόγο που “εξαφανίστηκε” μετά την “Πολυκατοικία” και τις οικονομικές δυσκολίες

Ο Χάρης Ασημακόπουλος αποκάλυψε το λόγο που "εξαφανίστηκε" μετά την "Πολυκατοικία" και τις οικονομικές δυσκολίες

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί δεν τον είδαμε τηλεοπτικά 13 ολόκληρα χρόνια, μετά την τελευταία του εμφάνιση στην «Πολυκατοικία», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες.

«Ήμουν σπίτι μου. Δεν χτύπησε το τηλέφωνο για δουλειά. Μετά την Πολυκατοικία, η οποία τελείωσε το 2011 που ξεκίνησε η βαριά κρίση, δεν θυμάμαι αν γίνονταν πράγματα, αλλά το δικό μου τηλέφωνο δεν χτύπησε καθόλου σχεδόν. Αν χτύπησε, ήταν κάτι που δεν μου άρεσε ή επανάληψη κάπως του προηγούμενου.

Μέσα μου δεν πέρασα καλά, έφτασα στην κατάθλιψη σε ένα υπέροχο μπαλκόνι και σε μια υπέροχη κούνια που έχω. Συνέβησαν διάφορα και μία που με ξέχασαν και μία που τους ξέχασα. Σε αυτήν την περίοδο έκανα θέατρο σε ομάδες σε μικρά θέατρα και περνούσα πολύ καλά» είπε ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Ενώ σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε με αφορμή την αγορά ενός σπιτιού, ο Χάρης Ασημακόπουλος εξομολογήθηκε:

«Όλα αυτά τα χρόνια είχα την τύχη και την ατυχία να πάρω σπίτι. Πήρα δάνειο 250.000 ευρώ σε ελβετικό φράγκο για να γίνει η αποπληρωμή σε ευρώ σε συνάλλαγμα. Αυτή τη στιγμή έχω πληρώσει πάνω από 100.000 και χρωστάω 350.000 ευρώ. Πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν βρει λύση, προσπάθησα να διαπραγματευτώ πράγματα και είναι οι νόμοι του κράτους μας που είναι υπέρ των τραπεζών και όχι υπέρ των πολιτών».