Ο Ατζούν Ιλιτζαλί διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται ξανά πατέρας

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται ξανά πατέρας

Το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου, έγινε γνωστό ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά, ωστόσο τελικά η είδηση δεν ισχύει.

Να πούμε πως όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα στην Sabah στο οποίο έγραφε: «”Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να γίνει πατέρας. Η σύντροφος του 53χρονου, Αΐσα είναι έγκυος. Αυτή τη φορά μάλιστα ο Ιλιτζαλί θα γευτεί διαφορετικά την πατρότητα. Ο λόγος είναι ότι για πρώτη φορά μετά τις τέσσερις κόρες του, θα γίνει πατέρας ενός αγοριού”».

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Μέχμεν Ουστούντα από την τουρκική ιστοσελίδα Hurriyet επικοινώνησε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος και διέψευσε τα όσα γράφτηκαν στην Sabah.

Μάλιστα, η Hurriyet γράφει ότι ο Τούρκος παραγωγός είναι “ιδιαίτερα αναστατωμένος” με τα όσα γράφτηκαν και που το πρόσωπό του επανήλθε στην δημοσιότητα με μια ψευδή είδηση, όταν έχει κάνει τόσο μεγάλο έργο για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες από τους προηγούμενους γάμους του ενώ έχει και μια εγγονή.