Ο Tom Ellis απαντά στο αν θα υποδυθεί ξανά τον Lucifer

Ο Tom Ellis απαντά στο αν θα υποδυθεί ξανά τον Lucifer

Καλεσμένος στο podcast “Inside of You with Michael Rosenbaum“, βρέθηκε ο Tom Ellis.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του ως Lucifer στην σειρά του Netflix, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει για μία 7η σεζόν της σειράς ή να γυρίσει μια σχετική ταινία.

Μάλιστα, ο Tom Ellis αποκάλυψε πως θα ήταν ανοιχτός στο να κάνει μία ταινία για τη συνέχεια του Lucifer, μόνο όμως αν το σενάριο ήταν καλό, τονίζοντας τη σημασία του να μην αναβιώσει τη σειρά, μόνο για οικονομικούς λόγους.

«Σίγουρα αισθάνομαι ότι στο τηλεοπτικό μέτωπο, όπως έχω ξαναπεί, καλύψαμε όλες τις βάσεις. Νομίζω ότι το μόνο πράγμα που θα με έκανε να επιστρέψω θα ήταν αν ήταν ταινία. Και θα έπρεπε να είναι καλή. Δεν είναι απλά να το κάνεις για να το κάνεις. Θα έπρεπε να είναι, ξέρεις, να υπογράψουμε για το σενάριο και όλα αυτά τα πράγματα. Γιατί νιώθω ότι ένα από τα περίεργα πράγματα που έχει η δουλειά εδώ είναι ότι όταν είσαι κάποιος επιτυχημένος, οι άνθρωποι θέλουν όλο και περισσότερα. Ενώ, εκεί από όπου κατάγομαι, το σύνθημα είναι να τους αφήνεις να θέλουν περισσότερα.

Με τη Miranda, για παράδειγμα, κάναμε μόνο 20 επεισόδια συνολικά. Και εξακολουθεί να είναι εμβληματική η σειρά, και εξακολουθεί να παρακολουθείται από τον κόσμο. Αλλά ο λόγος που κάναμε μόνο τόσα ήταν επειδή η Miranda δεν ήθελε να κάνει άλλα. Και δεν ήθελε να γράψει περισσότερα. Και, ξέρεις, να το χτυπάς στο κεφάλι και να το αραιώνεις ως προϊόν μόνο και μόνο για να κάνεις όλο και περισσότερα. Δεν ήθελε να το κάνει αυτό, και την σεβόμουν τόσο πολύ που πήρε αυτή την απόφαση επειδή το BBC το ήθελε απεγνωσμένα», είπε ο Tom Ellis.