Η μακροσκελής ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις χαμογελαστές φωτογραφίες στην πορεία

Η μακροσκελής ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις χαμογελαστές φωτογραφίες στην πορεία

Με μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις φωτογραφίες με ηθοποιούς που συμμετείχαν στη μεγάλη διαμαρτυρία για τα Τέμπη, να χαμογελούν, καθώς ποζάρουν όλοι μαζί.

Οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και θεατρικού χώρου έδωσαν το παρών στη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας μαζί με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ωστόσο δέχθηκαν σχόλια για το ότι χαμογελούσαν στο φωτογραφικό υλικό από την πορεία.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να απαντήσει με μια μακροσκελή ανάρτηση στα προσωπικά του social media:

«Σήμερα που φαίνεται ποσό τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών προσπαθούν με κιτρινισμό έντυπα και διάφοροι εκ δεξιάς προερχόμενοι μέσα στα sosial media να αμαυρώσουν την τεράστια συμμετοχή μας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού επιλέγοντας φωτογραφικό υλικό που “χαμογελάμε” ή και “γελάμε” όπως λένε.

Ξεχνούν οι αχρείοι πως η οικογένεια των ηθοποιών δεν βλέπεται κάθε μέρα και πως είναι ανθρώπινο συναίσθημα να βλέπεις τους φίλους σου να αγωνίζονται μαζί σου και ως εκ τούτου αυτό εξωτερικεύεται με χαμόγελο! Ξεχνούν ότι μέσα στο τεράστιο πένθος όλων μας ή χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις ότι ο λαός επιτέλους, κι έστω σοκαρισμένος από το τραγικό συμβάν και την ανευθυνότητα των κυβερνόντων, ξεχύθηκε αγανακτισμένος στους δρόμους…

Αχρείοι υποκριτές που δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους κριτικάρετε με όποιο βρώμικο τρόπο θέλετε! Δεν θα μας πτοήσετε! Εμείς τιμάμε τους αθώους που έχασαν των ζωή τους και με χαμόγελο κ χαρά, που είναι μέσα στην πορεία της ζωής, μαζί με τους νέους πάμε μπροστά να διορθώσουμε την πατρίδα μας που εσείς καταντήσατε έτσι Εσείς ασχοληθείτε με το πενθόμετρο, την λάσπη και την κακία σας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο post του.