Ο Ashton Kutcher εξήγησε τον λόγο που δεν θα ταξιδέψει στο Διάστημα και επέστρεψε το εισιτήριο του

Ο Ashton Kutcher εξήγησε τον λόγο που δεν θα ταξιδέψει στο Διάστημα και επέστρεψε το εισιτήριο του

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Ashton Kutcher ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στο διάστημα, ωστόσο άλλαξε γνώμη μετά από παρότρυνση της συζύγου του, Mila Kunis

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είχε δώσει 200.000 δολάρια για να κάνει προκράτηση για μία από τις επικείμενες εμπορικές πτήσεις της Virgin Galactic προς το διάστημα, που αναμένεται να αναχωρήσει το 2022.

Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στο Cheddar News, ο Kutcher αποφάσισε να επιστρέψει το εισιτήριό του, καθώς έπειτα από συζήτηση που είχε με την σύζυγό του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν καλή ιδέα να ταξιδέψει στο Διάστημα ενώ έχει δύο μικρά παιδιά.

«H σύζυγός μου μού είπε ότι δεν είναι έξυπνη ιδέα να πάω στο διάστημα, από τη στιγμή που έχουμε τόσο μικρά παιδιά. Έτσι, επέστρεψα το εισιτήριό μου στην Virgin Galactic. Υποτίθεται ότι θα ήμουν στην επόμενη πτήση. Αλλά τελικά δεν θα είμαι, τώρα» δήλωσε ο Ashton Kutcher τονίζοντας πως δεν θα αφήσει το όνειρό του, αλλά θα το αναβάλλει για το μέλλον, λέγοντας: «Κάποια στιγμή θα πάω στο διάστημα».

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 6χρονη Wyatt Isabelle και τον 4χρονο Dimitri Portwood.