Ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Τον τελευταίο καιρό όλο και αυξάνονται οι εμβολιασμοί στην χώρα μας, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να προστατευτούν από τον κορονοϊό και να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στην καθημερινότητα.

Ενώ πάρα πολλά είναι τα ραντεβού που έχουν κλείσει για τον εμβολιασμό τους όσοι επιθυμεί να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω του.

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να εμβολιαστούν ήταν και o Αντώνης Νικοπολίδης, καθώς επιθυμεί να προστατέψει τόσο τoν ίδιo όσο και τους γύρω του.

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο και την νοσηλεύτρια την στιγμή του εμβολιασμού και χρησιμοποιώντας στην ανάρτησή του τα hashtags #εμβολιαζόμαστε #παίρνουμεπισωτηζωημας, ενημέρωσε τους followers του ότι έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ παροτρύνει τον κόσμο να εμβολιαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα προκειμένου να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά.

«Λίγο καθυστερημένα, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ, ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς του εμβολιαστικου κέντρου Γ. Ν Αθηνών Γ. Γεννηματάς», έγραψε ο Αντώνης Νικοπολίδης στο post του.