Ο Anthony Hopkins αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε να πάει στα φετινά Oscar

Ο Anthony Hopkins αποκάλυψε γιατί δεν ήθελε να πάει στα φετινά Oscar

Πρωτοσέλιδο είχε γίνει τον Απρίλη του 2021 ο Anthony Hopkins, όταν δεν εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των Oscar όπου βραβεύτηκε για τον ρόλο του στην ταινία “The Father”.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος στην κατηγορία Α’ Ανδρικού ρόλου μαζί με τους Riz Ahmed, Steven Yeun, Gary Oldman και Chadwick Boseman.

Ενώ πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν γιατί δεν πήγε να παραλάβει το Oscar του, δεδομένου ότι ήταν στο τέλος της βραδιάς και η απουσία του προκάλεσε ένα μάλλον ‘αμήχανο’ κλείσιμο στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Έξι εβδομάδες μετά ο Anthony Hopkins σε συνέντευξή του στο ITV, αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να μην πάει στην τελετή.

Όπως είπε δεν περίμενε να νικήσει “Υποψήφιος ήταν ο Chadwick Boseman, οπότε πήγα για ύπνο”. Ο Hopkins εξήγησε ότι “δεν είμαι κυνικός, δεν περίμενα να κερδίσω καθόλου. Το τηλέφωνό μου χτύπησε στις 5 το πρωί και ήταν ένα μήνυμα από τον ατζέντη μου που έλεγε ‘κέρδισες το Oscar’”.

Ο Anthony Hopkins μετά τα Oscar είχε βιντεοσκοπήσει έναν ευχαριστήριο λόγο από την Ουαλία λέγοντας “Θέλω να κάνω μια αφιέρωση στον Chadwick Boseman που έφυγε πολύ νωρίς και πάλι ευχαριστώ όλους σας πολύ. Αλήθεια δεν το περίμενα και νιώθω μεγάλη τιμή”.