Ντέμης Νικολαΐδης: «Θύμωσα, δεν είχα διάθεση να πάω στο γήπεδο, ακόμα νιώθω περίεργα»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Θύμωσα, δεν είχα διάθεση να πάω στο γήπεδο, ακόμα νιώθω περίεργα»

Στη δολοφονία του νεαρού φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής που για πολλά χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ και μέχρι σήμερα είναι ένθερμος υποστηρικτής της, μίλησε με τον Σέρχιο Αραούχο στο νέο του βίντεο για το πως ένιωσε όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό.

«Αυτό που συνέβη στη νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα ενώ ήμουν έξω με παρέα και έτρωγα. Μούδιασα. Μούδιασα αφού έμαθα τα επεισόδια. Δεν ήξερα ακόμα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος. Ένιωσα αυτό που ένιωσα, όταν έμαθα και για τον Άλκη. Θύμωσα, θύμωσα πάρα πολύ όσο μάθαινα λεπτομέρειες γιατί θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει αλλά δε λειτουργήσαμε σωστά ως κράτος…

Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο. Και δεν πήγα. Δε ξέρω γιατί, αλλά έτσι ένιωσα. Κι ακόμα νιώθω περίεργα. Μου κάνει τόσο ξένο με το ποδόσφαιρο κάτι τέτοιο» αναφέρει ο Ντέμης Νικολαϊδης.

«Να σκεφτούνε ότι μπορεί να καταστρέψουν και τη δική τους ζωή και ζωές οικογενειών άλλων. Πάντα έτσι γίνεται. Όταν υπάρχει μια απώλεια ζωής, καταστρέφονται πολλές οικογένειες και πολύς κόσμος. Δεν είναι μόνο ο δολοφόνος και το θύμα. Πίσω τους όλοι έχουν αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν είμαστε μόνοι μας» πρόσθεσε ο Ντέμης Νικολαϊδης.