Νόνη Δούνια: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου»

Νόνη Δούνια: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου»

Το όνομα της Νόνης Δούνια ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου και επίσημα από το ίδιο το κόμμα, το οποίο έκανε συνολικά γνωστά τα πρώτα 28 ονόματα του ευρωψηφοδελτίου.

Ενώ με ανάρτησή της στα social media, η Νόνη Δούνια ευχαρίστησε και δημόσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει, για άλλη μία φορά, στο πρόσωπό της, ενώ τόνισε πως στόχος της είναι μια Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που δείχνει, για άλλη μία φορά, στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου, το «χρίσμα» της υποψήφιας ευρωβουλευτή, στις εκλογές του Ιουνίου. Η ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την Χώρα μας στην Ευρωβουλή, με τιμά ιδιαίτερα.

Στόχος μου είναι μια Ελλάδα με ισχυρή θέση στην Ευρώπη και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για αυτό. Μετά τη θητεία μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σκοπεύω να συνεχίσω με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση, αλλά και με το ίδιο πάθος, τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας» έγραψε η Νόνη Δούνια.