Η Νόνη Δούνια εξήγησε το λόγο που δε θέλει να κάνει ανανέωση όρκων με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη

Η Νόνη Δούνια εξήγησε το λόγο που δε θέλει να κάνει ανανέωση όρκων με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Νόνη Δούνια.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί αρνείται να κάνει ανανέωση όρκων με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη.

«Είμαι παντρεμένη από το 2004, αλλά σε σχέση είμαστε 22 χρόνια. Θέλει ο σύζυγός μου να κάνουμε ανανέωση γάμου, αλλά εγώ δεν θέλω. Θέλει να κάνουμε ένα πάρτι όπως τους είχαμε καλέσει τότε, ζευγαρωμένους όπως ήταν τότε, αλλά δεν γίνεται αυτό. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ γάμο. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να βάλω νυφικό. Αυτό γεννήθηκε γνωρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο. Αυτός που το ενέπνευσε. Δεν είναι ότι ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο ή ήρθε η σωστή ηλικία. Ήμουν χορτασμένη με τα νυφικά λόγω δουλειάς. Στα σχέδιά μου υπήρχε ότι θα ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά χωρίς να υπάρχει πίεση» είπε η Νόνη Δούνια αναφερόμενη στον σύζυγό της.

Όσο για την καριέρα της στον χώρο της μόδας, η Νόνη Δούνια αποκάλυψε: «Καμία δεν έλυσε το πρόβλημα της ζωής της με το modeling. Η Ελλάδα είναι μία πολύ περιορισμένη αγορά. Εγώ το 2004 σταμάτησα να δουλεύω ως μοντέλο και έκανα αποκλειστικά τηλεόραση. Σταμάτησα στο peak μου. Όταν ήμουν στην κορυφή, είπα: τέρμα».

Ενώ για το βίντεο κλιπ του Τζων Τίκη και τα λεφτά που πήρε, η Νόνη Δούνια είπε: «Θυμάμαι ότι στο βίντεο κλιπ του Τζων Τίκη ήμουν 19 χρονών, πήρα 150.000 δραχμές. Ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό ότι εγώ για κάποιες ώρες δουλειάς θα πάρω ένα τρελό ποσό, γιατί αυτός ήταν ο βασικός μισθός της εποχής».